Industri nyheder

Hvordan undgår man, at kasser falder ud af stålspiraldrejemaskinen?

2023-11-21

Drejemaskinens praktiske funktion i mineudstyr er uadskillelig fra dens egne karakteristika og egenskaber. Hvordan undgår man, at svømmefødderen falder ud?

Drejemaskinefabrikanter udførte analyser fra følgende otte aspekter:


1. Delene afdrejemaskinefungerer stabilt og er nemme at kontrollere; aflæsserens bøjle accepterer et kasseformet layout og har høj stivhed.


2. Spirallegemet er forstærket, slidstærkt og har en lang levetid; aflæsserens spirallegeme er en højre dobbelt helix med stor diameter på venstre side og et arrangement med stor helixvinkel. Spiralrotationsmekanismen har stor drivkraft, hurtig udgravning og stor kultømningskraft og kan tilpasses efter brugernes krav. Det er påkrævet at tilføje en hydraulisk tilfældighedsanordning.


3. Beholderflipperen er sammensat af en vognbevægelsesmekanisme, en spiralløftemekanisme og en spiralroterende mekanisme. Spiralrotationsmekanismen er sammensat af et elektrisk kontrolsystem og en stålkonstruktion. Det er den grundlæggende mekanisme til at fuldføre aflæsningsfunktionen.


4. Beholderdrejerens anti-faldsanordning omfatter hovedsageligt fire drejelåsemekanismer, der er placeret i de fire hjørner af containerdrejerens bøjle. Et hydraulisk styrekredsløb styrer betjeningen af ​​drejelåsmekanismen.


5. Den roterende arm er fastgjort ved enden af ​​spin-låseakslen på spin-låsemekanismen. Det hydrauliske styrekredsløb består af en brændstoftank. En flervejsventil er forbundet til brændstoftanken. Drivcylinderen er forbundet til og styret af flervejsventilen. Den elektromagnetiske drosselventil og hydraulikolierøret er forbundet til flervejsventilen. Ventiler parallelt.


6. Der er to drivcylindre, som er anbragt på begge sider af bøjlen. Hver drivcylinder er hængslet med de roterende arme fra de to drejelåsemekanismer på den tilsvarende side gennem en plejlstang.


7. En metaldetektionsplade er sat på hver plejlstang, og et par nærhedskontakter er anbragt på begge sider af den tilsvarende metaldetektionsplade på bøjlen. Der er to elektromagnetiske spjældventiler, svarende til et par nærhedskontakter.


8. De to nærhedsafbrydere i hvert par af nærhedsafbrydere er forbundet i serie med arbejdsindikatorlyset, og derefter parallelt med den samme nødafbryder, i serie med den tilsvarende elektromagnetiske drosselventil, og forbundet til kredsløbsstyringens strømforsyning.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept